Contact

© 2017 MPL GROUP

Parmentierstraat 2
3772 MS Barneveld

Postbus 291
3770 AG Barneveld

Tel: 088 - 2020730

Mail: info@mpl.nl

Contact formulier

Nieuws overzicht

June 18, 2018

Nieuwe huurder, die 5000 m2 kantoorruimte heeft gehuurd in Infinity
aan Amstelveenseweg 500 in Amsterdam, is door MPL aangesloten op het SMS netwerk.
In samenwerking met verschillende partners is dit succesvol verlopen. Verschillende aspecten kunnen remote worden gestuurd en beheerd. Met dit concept rolt MPL meerdere Multi-tenant-omgevingen uit en faciliteert hiermee zowel de verhuurder als de huurder.
MPL biedt hiermee een breed scala aan diensten en serieuze kostenbesparingen.

Het voormalige ING-hoofdkantoor is onlangs getransformeerd v...

November 27, 2017

Met Internet of Things voor de deur gaat het Rotterdamse kantoorgebouw Delftse Poort niet langer alleen letterlijk, maar ook figuurlijk de cloud in. Bij oplevering in 1990 was de Delftse Poort het hoogste gebouw van Nederland, en één van de modernste.

Wat betreft de hoogte zijn er in al die jaren maar een handjevol gebouwen de Delftse Poort voorbij gegaan. Op het gebied van de technologie is in vijfentwintig jaar tijd veel veranderd. Na een grondige renovatie moet ‘her’-automatisering van de verschillende systemen ervoor zorgen dat het i...

October 4, 2017

MPL heeft een contract gesloten met AAFM voor de dienstverlening van alle nieuw te openen vestigingen van Hudson’s Bay in Nederland . De dienstverlening zal voor een groot deel worden geïntegreerd  in het PSIM (Physical Security Information management ) netwerk van MPL Alarm, Beheer & Communicatie Centrale in Barneveld.

Please reload