top of page

REMOTE FACILITY
EN BEHEER

MPL biedt dienstverlening aan die zich het best laat omschrijven als “Remote- beheer”. Onder de noemer “Facility dienstverlening” is in de loop der jaren een steeds groter aantal facilitaire diensten ontstaan.

Te denken valt aan receptie, security, technisch beheer, toegangsbeheer, toegangscontrole enzovoorts. Al deze diensten worden uitgevoerd door verschillende mensen.

MPL biedt deze diensten “remote”, ofwel op afstand aan.

Voor de eigenaar, huurder, beheerder of gebruiker van een (groot) gebouw of parkeergarage levert het overstappen van deze traditionele facilitaire dienstverlening naar de “remote”-versie die MPL biedt, een substantiële kostenbesparing op.

Immers, in plaats van een salaris voor iemand die zich fysiek in of bij het pand bevindt, wordt er voor het remote beheer een maandelijkse bijdrage betaald aan een organisatie die erop is ingericht deze facilitaire diensten zo efficiënt mogelijk en voor meerdere gebouwen tegelijk, vanuit één centrale en gecertificeerde omgeving uit te voeren. 

afstand.png
gebouwintegratie-mpl.png

GEBOUWINTEGRATIE
MET MPL

Voor de eigenaar, huurder, beheerder of gebruiker van een (groot) gebouw of parkeergarage levert het overstappen van deze traditionele facilitaire dienstverlening naar de “remote”-versie die MPL biedt, een substantiële kostenbesparing op.

tco.png

TOTAL COST OF

OWNERSHIP

De kosten daarvan zijn een fractie van de kosten van de traditionele facilitaire diensten. De flexibiliteit gaat zover dat u,  met één druk op de knop, de gewenste activiteiten op de dag ook geheel zelf kunt uitvoeren.
 

MPL biedt deze dienstverlening aan onder de naam: Building Intelligent Solutions (BIS). BIS kan zorgen voor een aanzienlijke verlaging van de TCO (Total Cost of Ownership).

 

MPL biedt  met de  Alarm-,Beheer- en Communicatie Centrale een totaaloplossing, waarbij Remote-beheer, Technische beheer GBS , CSS-Dienstverlening (teleservice) Intercomafhandeling en Alarmafhandeling  allemaal als het ware onder één dak zijn gebracht.

Deze integrale benadering is nieuw in de markt, een andere aanpak. Niet voor niets is het MPL- motto:  “Anders Denken, Anders Doen”.  Wij dagen wij u uit uw bedrijfsprocessen anders te benaderen.

Vragen over gebouwintegratie?

Onze specialisten zitten klaar om uw vragen te beantwoorden : 088-2020 730

VOLLEDIGE INTEGRATIE MET OPEN CLOUD PLATFORM AS A SERVICE

MPL Easy Safe Integrations, biedt Platform As a Service aan als een oplossing die veel verder gaat dan de gebruikelijke reikwijdte van een traditionele alarmcentrale. MPL biedt onafhankelijkheid (van leveranciers van subsystemen) en flexibiliteit. Hierdoor is MPL​

Easy Safe Integrations is in staat om volledige softwareplatform- connectiviteit aan te bieden die de gebruiker in staat stelt verschillende systemen te integreren en te beheren via een uitgebreide gebruikersinterface.

De analisten, programmeurs en consultants van MPL Easy Safe Integrations zijn hierin gespecialiseerd. Zij richten het systeem zo in dat werkstromen, processen en subsystemen (GBS, Camerabeheer, Intercom, Toegangsbeheer, ICT componenten etc) in de rapportage samengebracht worden.

 

verbinding3.png
rapp.png

RAPPORTAGES VOLGENS UW PROTOCOL

In de hedendaagse 24- uurseconomie wensen consumenten dat ondernemers 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar, bereikbaar zijn. Met onze CSS dienstverlening (Teleservice) zijn wij inzetbaar voor het aannemen van calamiteiten en storingen, waardoor u 24/7 bereikbaar bent voor uw klanten.

Zo worden wij een verlengstuk van uw bedrijf en bent u altijd bereikbaar. Bij het ontvangen van een call staan onze medewerkers uw klanten uit uw naam te woord en nemen zij de telefoon aan met uw bedrijfsnaam. Door vooraf besproken vragen te stellen, worden de juiste partijen aangestuurd door onze medewerkers.

 

Na afhandeling van elk gesprek ontvangt u altijd een rapportage. In de rapportage staan de vooraf afgestemde vragen en antwoorden. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht van de melding en wie er voor is aangestuurd.

bottom of page