top of page

'S WERELD KLEINSTE 

SENSOREN

Disruptive Technologies is de ontwikkelaar van 's werelds kleinste commerciële draadloze sensoren en een snelgroeiende innovator op de IoT-markt. Het Internet-of-Things beloofde een zelfvoorzienende wereld van onderlinge verbondenheid, maar de technologie was duur, omslachtig en beperkt. Het bracht ook een reeks nieuwe privacy- en beveiligingsproblemen met zich mee, die acceptatie in de weg stonden.

We creëerden een systeem van kleine, efficiënte, krachtige en aanpasbare sensoren om een ​​steeds groter aantal operationele componenten te bereiken. We hebben ook gegevensversleuteling tot een kernprioriteit gemaakt.

Onze detectieoplossing op basis van deze kleine sensoren vereenvoudigt het verzamelen van gegevens en levert de gegevens veilig aan ons eigen dashboard.

Onze technologie maakt sensoroplossingen mogelijk voor slimme gebouwen, faciliteitenbeheer, werkplek, productie en opslag, koude opslag en onderstations.

kit.webp
disruptive-mpl.png

DISRUPTIVE

TECHNOLOGIES

Disruptive Technologies is de ontwikkelaar van 's werelds kleinste commerciële draadloze sensoren voor uw smart building.

modern Office

MAAK EFFECTIEF GEBRUIK VAN KANTOORRUIMTES

Telewerken en conferentiediensten hebben de werkplek veranderd. Bedrijven betalen voor ruimte, diensten en energie die ze niet nodig hebben. Door een datagestuurde aanpak te gebruiken, krijgt u een beter inzicht in de werkstijlen van werknemers om de capaciteit van uw ruimte nauwkeurig te meten en toe te wijzen. Werknemers kunnen ook met één druk op de knop beschikbare bureaus of vergaderruimten kiezen.

Bedrijven in commercieel vastgoed kunnen hun huurders inzicht geven in het gebruik van de werkruimte, zodat ze op gegevens gebaseerde beslissingen kunnen nemen. Als er minder ruimte nodig is, kunnen ze hun voetafdruk verkleinen en besparen op huur, apparatuur, diensten en energiekosten. Als er meer nodig is, kunnen ze met een gerust hart vierkante meters verwerven.

DT-sensoren leveren gegevens om het inkomstenpotentieel voor vastgoedbedrijven te vergroten en ervoor te zorgen dat huurders de juiste ruimte hebben voor hun behoeften. Sensoren voor aanwezigheidsdetectie kunnen de exploitatiekosten van gebouwen met 18% verlagen, terwijl de individuele privacy behouden blijft.

WAAROM DISRUPTIVE SENSOREN.

reallysmall.webp

KLEIN

Met een afmeting van 20x20x2mm zijn deze dingen echt heel klein. Gebruik de achterkant sticker om het op (bijna) alles te plakken!

encryption.webp

LEVENSDUUR

Tot 15 jaar. Installeer vandaag, vervang het in 2035.

longtime.webp

ENCRYPTIE

Alle gegevens zijn versleuteld, van de sensor tot de cloud. A-klasse beveiligingsbeoordeling door derden.

mechrobust.webp

ROBUST

IP68. Het is letterlijk in plastic gegoten.

Vragen over gebouwintegratie?

Onze specialisten zitten klaar om uw vragen te beantwoorden : 088-2020 730

KOUDE OPSLAG, VOEDSELVEILIGHEID EN VERSPILLING

Meer dan 20% van de temperatuurgevoelige medicijnen raakt beschadigd voordat ze de patiënt bereiken, omdat ze niet op de juiste temperatuur worden bewaard. Mini IoT-sensoren passen overal, monitoren op afstand, zorgen ervoor dat de temperatuur correct is en waarschuwen u als de omstandigheden veranderen. Met deze sensoren kunt u proactief zijn en binnen enkele minuten een koelkasttemperatuurmonitor op afstand hebben.

Farmaceutica hebben veel stopplaatsen op hun reis. U moet ervoor zorgen dat elke locatie bereid is de zending te accepteren en op de juiste manier op te slaan. Sensoren helpen u problemen te anticiperen en corrigerende maatregelen te nemen. Als een koelhuis of een bepaalde apotheek bijvoorbeeld moeite heeft om de juiste temperatuur te behouden, kan een zending worden omgeleid.

Het is tijdrovend en gecompliceerd om farmaceutische producten van de fabriek naar de patiënt te brengen, met meerdere overdrachten en diverse locaties. De kosten van een verkeerde keuze hebben gevolgen voor de patiëntveiligheid en de winstgevendheid van het bedrijf.

coldstorage.jpg
waterdetector.jpg

LEK DETECTIE

Het vinden van water onder koelkasten is meestal de eerste indicatie van een defecte eenheid. Detecteer een lek voordat er water op de vloer terechtkomt, voorkom ongelukken, verzeker je van veiligheid en aansprakelijkheid en waarschuw je voor lekkende koelkasten en chillers voordat het te laat is. Draadloze sensoren bieden volledige zichtbaarheid over meerdere locaties.

TEMPERATUUR

Ongeveer acht op de tien werknemers hebben moeite zich te concentreren als ze het te warm hebben. Facilitymanagers en receptiepersoneel zijn gewend klachten over temperatuur in behandeling te nemen. 68% zegt zelfs dat temperatuur de grootste klacht is die ze krijgen, maar ze hebben geen nauwkeurige gegevens om op te reageren.

 

Het personeel kan systemen die zijn ontworpen voor energie-efficiëntie handmatig overschrijven, maar als ze nalaten het systeem te resetten of wijzigingen vast te leggen, worden de energiedoelstellingen niet gehaald en kunnen managers de reden niet achterhalen. Temperatuurgegevens helpen geschillen op te lossen en systemen draaiende te houden.

bottom of page