gebouwintegratie-mpl.png

OVER MPL INTEGRATIONS

MPL Alarm en Communicatie Centrale beschikt  over een hypermoderne NCP-erkende Alarm & Communicatie Centrale / Toezichtcentrale ( PAC 115).  Vanuit deze uitstekend geoutilleerde omgeving worden tot op de dag van vandaag diverse remote beheers- en alarmdiensten verzorgd. 

MPL EASY SAFE INTEGRATIONS

MPL Easy Safe Integrations is binnen de MPL-groep de onderneming waar, als het ware, de systeemarchitectuur wordt ingericht die nodig is om alle verschillende soorten meldingen tot één geïntegreerd pakket om te vormen.

Als bij de klant bijvoorbeeld behoefte is aan toegangscontrole, brandalarmmeldingen, cameratoezicht, bezoekregistratie enzovoorts, dan zorgt MPL Easy Safe Integrations ervoor dat al deze vormen van dienstverlening in één allesomvattend gebouw beheerssysteem  wordt ondergebracht. Dit geïntegreerde systeem omvat de communicatie en IT-infrastructuur voor het hele gebouw. 

 

Een dergelijk systeem wordt  “PSIM +” genoemd  (Physical Security Information Management). MPL Easy Safe Integrations, biedt PSIM+ aan als een oplossing die veel verder gaat dan de gebruikelijke reikwijdte van een traditionele alarmcentrale.

MPL biedt onafhankelijkheid (van leveranciers van subsystemen) en flexibiliteit. Hierdoor is MPL Easy Safe Integrations in staat om volledige softwareplatform- connectiviteit aan te bieden die de gebruiker in staat stelt verschillende systemen te integreren en te beheren via één uitgebreide gebruikersinterface voor gebouwintegratie en smartbuildings.

aaa.png

MPL beschikt  over een hypermoderne NCP-erkende Alarm & Communicatie Centrale / Toezichtcentrale ( PAC 115).  Vanuit deze uitstekend geoutilleerde omgeving worden tot op de dag van vandaag diverse remote beheers- en alarmdiensten verzorgd. 

MISSIE

​Wij willen alle in een gebouw aanwezige techniek - wanneer dat nodig is - zo snel en goed mogelijk begeleiden naar een achterliggend opvolgingsprotocol.

VISIE

Techniek verandert snel en de klantbehoefte verandert in hoog tempo mee. Alle technische systemen in en rond een gebouw genereren data. Door al deze data in slimme pakketjes te verpakken, versturen en ontvangen, kun je wijzigingen in processen 24/7 opmerken en efficiënt opvolgen. Met als resultaat dat hiermee duurzame en veilige gebouwen en comfortabele werkplekken kunnen worden gecreëerd.