top of page
gebouwintegratie-mpl.png

OVER MPL INTEGRATIONS

Binnen de MPL groep zijn twee organisaties actief die zowel met als onafhankelijk van elkaar opereren. De MPL Alarm en Communicatie Centrale beschikt  over een hypermoderne KIWA-erkende Alarm & Communicatie Centrale / Video Toezicht Centrale ( PAC 115) en (50518 gecertificeerd) Vanuit deze uitstekend geoutilleerde omgeving worden tot op de dag van vandaag diverse remote beheers- en alarmdiensten verzorgd. 

MPL EASY SAFE INTEGRATIONS

MPL Easy Safe Integrations is binnen de MPL-groep de onderneming waar, als het ware, de systeemarchitectuur wordt ingericht die nodig is om alle verschillende soorten meldingen tot één geïntegreerd pakket om te vormen.

Als bij de klant bijvoorbeeld behoefte is aan (GBS) gebouwbeheer systeem , toegangscontrole, brandalarmmeldingen, cameratoezicht, bezoekregistratie enzovoorts, dan zorgt MPL Easy Safe Integrations ervoor dat al deze vormen van dienstverlening in één allesomvattend gebouw beheerssysteem  wordt ondergebracht. Dit geïntegreerde systeem omvat de communicatie en IT-infrastructuur voor het hele gebouw. 

 

Een dergelijk systeem wordt  “PSIM +” genoemd  (Physical Security Information Management). MPL Easy Safe Integrations, biedt PSIM+ aan als een oplossing die veel verder gaat dan de gebruikelijke reikwijdte van een traditionele alarmcentrale.

MPL biedt onafhankelijkheid (van leveranciers van subsystemen) en flexibiliteit. Hierdoor is MPL Easy Safe Integrations in staat om volledige softwareplatform- connectiviteit aan te bieden die de gebruiker in staat stelt verschillende systemen te integreren en te beheren via één uitgebreide gebruikersinterface voor gebouwintegratie en smartbuildings. Hiermee ontzorgen wij u volledig. 

aaa.png

MPL beschikt  over een hypermoderne KIWA-erkende Alarm & Communicatie Centrale / Video Toezicht Centrale ( PAC 115) en 50518 gecertificeerd)  Vanuit deze uitstekend geoutilleerde omgeving worden tot op de dag van vandaag diverse remote beheers- en alarmdiensten verzorgd. 

MISSIE
​​Gebouwen worden steeds slimmer. MPL biedt hier een innovatieve oplossing voor. Door alle systemen onafhankelijk te integreren digitaliseren wij uw gebouw binnen ons smartbuilding cloud platform. Dit zorgt ervoor dat gebouwen waar u zich elke dag in bevindt veilig, comfortabel, duurzaam zijn en u weer grip heeft op uw gebouw.

VISIE

In de huidige markt zien wij dat de wensen van de klant en techniek steeds complexer worden aangedreven door transitie en veranderende regelgeving. Door steeds kritisch naar onszelf te kijken, blijven we continue zoeken naar onderscheidende toegevoegde waarden in persoonlijk contact en service op maat. Door gebouwen ‘naar de cloud te brengen’, ontstaan kansen om welzijn en veiligheid van gebruikers te verhogen, remote te beheren, energie te besparen en duurzame doelstellingen te behalen.

bottom of page