top of page

EEN OPLOSSING VOOR ELK GEBOUW

De Airthings voor Business-oplossing is binnen enkele minuten opgezet. De draadloze monitoren werken op batterijen die lang meegaan, waardoor de oplossing eenvoudig schaalbaar is.

 

De monitoren maken verbinding met een hub die u direct toegang geeft tot uw binnenluchtkwaliteitsgegevens die u kunt bekijken in een eenvoudig en aanpasbaar dashboard, op een scherm aan de muur of eenvoudig via API kunt aansluiten op uw andere systemen.

Na slechts een paar minuten ziet u live gegevens over CO2, temperatuur, vochtigheid, chemicaliën in de lucht, radon, licht, bezetting en druk.

Optimaliseer de binnenluchtkwaliteit en bestrijd klachten van medewerkers met onze Healthy Building Solution. Door kritieke gegevens te bewaken met het Airthings-ecosysteem, kunnen werkgevers de productiviteit op de werkplek verhogen en het ziekteverzuim verminderen.

WavePlus_mobileapp_lifestyle-WEB.jpg
airthings-mpl.png

AIRTHINGS

MET MPL

Optimaliseer de binnen luchtkwaliteit en bestrijd klachten van medewerkers met onze Healthy Building Solution. Door kritieke gegevens te bewaken met het Airthings-ecosysteem.

SPECIFICATIES

tick-icon.webp

BLIJD GEINFORMEERD

Ontvang dashboardmeldingen wanneer uw niveaus te hoog worden

Wave-and-Wave-Plus-spec-icon.webp

WAVE

Zwaai voor het apparaat om een ​​visuele indicatie te krijgen van het algehele IAQ-niveau

Batteries.webp

BATTERIJEN

2 AA-batterijen in de doos, met een geschatte levensduur van 16 maanden

Bluetooth.webp

DRAADLOOS

Maak verbinding met uw telefoon wanneer u binnen bereik bent via Bluetooth 5

Smartlink.webp

CONNECTIVITEIT

Bluetooth 5 of gebruik Airthings SmartLink met de Airthings Hub

Three-sensors.webp

ZES SENSOREN

Radon, CO2, TVOC's, luchtvochtigheid, temperatuur en luchtdruk

Vragen over gebouwintegratie?

Onze specialisten zitten klaar om uw vragen te beantwoorden : 088-2020 730

VERHOOG UW ALGEHELE GEZONDHEID

We brengen 90% van onze tijd binnenshuis door, waar de lucht vaak 2-5 keer erger is dan de lucht buiten. Voortdurende monitoring van de luchtkwaliteit binnenshuis is essentieel om negatieve gezondheidseffecten te minimaliseren, ziekte te voorkomen en de productiviteit, energie en een goede gezondheid te verhogen.

De Airthings Hub is het hart van het Airthings gebouwsysteem. Het brengt alle ondersteunde Airthings-monitoren online en biedt op elk moment en overal on-demand toegang tot uw gegevens over de luchtkwaliteit binnenshuis!

Krijg volledig inzicht in 6 factoren voor de kwaliteit van de binnenlucht. Als u weet wat er in de lucht zit die u inademt, kunnen kleine veranderingen in uw dagelijkse gewoonten een groot verschil maken voor de gezondheid van uw gezin.

WavePlus-withapp-bedroom-lifestyle-WEB.j
airthings.png

COMPLETE CONTROLE MET WINGUARD

Bekijk, pas en analyseer snel de sensorgegevens van al uw apparaten in één oogopslag. U heeft ook toegang tot trends en geavanceerde analyses. Continue monitoring van uw binnenluchtkwaliteit is noodzakelijk om mogelijke gezondheidseffecten te minimaliseren. Het online dashboard van Airthings biedt een snelle en gemakkelijke oplossing om gegevens voor uw specifieke behoeften te bekijken, vergelijken en exporteren.

Weet wanneer u uw ramen moet openen en dingen moet uitblazen, of wanneer u ervoor moet zorgen dat uw binnenlucht niet wordt verontreinigd door verontreinigende stoffen buitenshuis. Het Airthings Dashboard bevat nu een tegel Buitenluchtkwaliteit. Real-time informatie over uw lokale buitenluchtverontreinigingen en de algehele luchtkwaliteit (AQI). 

Voor elk apparaat kun je de waarden van de verschillende sensoren bekijken en de kans krijgen om ze te vergelijken en hoe ze zich verhouden. Hier exporteert u ook uw onbewerkte gegevens.

bottom of page