top of page

ALLES VERBINDEN MET WINGUARD

MPL Easy Safe Integrations is binnen de MPL-groep de onderneming waar, als het ware, de systeemarchitectuur wordt ingericht die nodig is om alle verschillende soorten meldingen tot één geïntegreerd pakket om te vormen.

Als bij de klant bijvoorbeeld behoefte is aan toegangscontrole, brandalarmmeldingen, cameratoezicht, bezoekregistratie enzovoorts, dan zorgt MPL Easy Safe Integrations ervoor dat al deze vormen van dienstverlening in één allesomvattend gebouw beheerssysteem  wordt ondergebracht. Dit geïntegreerde systeem omvat de communicatie en IT-infrastructuur voor het hele gebouw. 

 

Een dergelijk systeem wordt  “PSIM +” genoemd  (Physical Security Information Management). MPL Easy Safe Integrations, biedt PSIM+ aan als een oplossing die veel verder gaat dan de gebruikelijke reikwijdte van een traditionele alarmcentrale. MPL biedt onafhankelijkheid (van leveranciers van subsystemen) en flexibiliteit. Hierdoor is MPL Easy Safe Integrations in staat om volledige softwareplatform- connectiviteit aan te bieden die de gebruiker in staat stelt verschillende systemen te integreren en te beheren via één uitgebreide gebruikersinterface.

rotatie.png
gebouwintegratie-mpl.png

INTEGRATIE

MET MPL

De nieuwe regel voor de toekomst zal zijn: "Alles wat kan worden aangesloten, zal verbonden zijn." Maar waarom op aarde zou je willen dat er zo veel verbonden apparaten met elkaar praten?

Er zijn veel voorbeelden voor hoe dit zou kunnen lijken of wat de potentiële waarde zou kunnen zijn.

acc.png

OPTIMAAL GEBRUIKRSGEMAK 

De analisten, programmeurs en consultants van MPL Easy Safe Integrations zijn hierin gespecialiseerd. Zij richten het systeem zo in dat werkstromen, processen en subsystemen (camerabeheer, intercom, toegangsbeheer, ICT componenten, et cetera) in de rapportage samengebracht worden.

De zo ontstane datastromen (Big Data) worden omgezet naar informatiestromen waarmee de klant zijn organisatie efficiënter kan organiseren en preventief kan bijsturen waar dat nodig is.

Is het systeem éénmaal ingericht door MPL Easy Safe Integrations, dan wordt het vervolgens overgedragen aan de MPL Alarm & Communicatie Centrale voor de operationele dienstverlening.

Physical Security Information Management (PSIM) is een softwareplatform dat verschillende op zichzelf staande beveiligings-, gebouwbeheer- en/of technische systemen integreert, die beheerd worden via één uitgebreide gebruikersinterface.

Vragen over gebouwintegratie?

Onze specialisten zitten klaar om uw vragen te beantwoorden : 088-2020 730

HET SUCCES VAN PSIM EN GEBOUWINTEGRATIE

MPL Easy Safe Integrations biedt met dit beheerconcept volledige onafhankelijkheid en flexibiliteit. Door toepassing van Hosting Services biedt MPL Easy Safe Integrations een kostenbesparende oplossing. 

Het succes en rendement van een PSIM worden grotendeels bepaald door de inrichting en implementatie. Er moeten processen in kaart worden gebracht en afwijkingen worden gedefinieerd, net als realistische (be)dreigingen en scenario’s. De bijbehorende opvolgingsprocedures moeten (tot in detail) worden uitgewerkt om deze vervolgens in het systeem op te nemen in de vorm van (dynamische) workflows. Hoe beter dit gebeurt, hoe effectiever het PSIM zal zijn.

Met WinGuard, bieden we een PSIM+ aan als een oplossing die veel verder gaat dan de gebruikelijke reikwijdte van een klassiek systeem. PSIM+ biedt de mogelijkheid voor een allesomvattende integratie van het volledige gebouw, en de communicatie en IT-infrastructuur. Een andere verbetering ten opzichte van conventionele PSIM-oplossingen is de verbinding met hoogwaardige mission-control systemen.

verbinding.png
bottom of page