top of page

SMARTBUILDING 
PLATFORM As a SERVICE BEHEERSYSTEEM

Vastgoed portefeuilles, Industriele complexen, Luchthavens, Spoorwegen, Havens en het Publieke domein zijn allemaal voorzien van uiteenlopende technische installaties die van op afstand bediend of gemonitord worden. MPL maakt het mogelijk om al deze systemen fabrikant onafhankelijk, schaalbaar, duurzaam, flexibel en veilig te beheren.

 

WinGuard maakt het mogelijk met een handige gebruikersinterface vastgoed volledig te beheren van GBS-installaties tot  beveilings-, constructie-, communicatie- en netwerktechnologieën. Het voordeel van de software is dat het alle gebruikte systemen dekt.

WinGuard software wordt overal gebruikt waar maximale veiligheid een vereiste is. Bij incidenten kan WinGuard verbanden leggen met de database waaruit belangrijke informatie over de systemen kan worden gehaald. WinGuard biedt de vele redundantielagen en calamiteitenbeveiliging die voor opdrachtgevers belangrijk zijn als het om veiligheid gaat. Gebouwintegratie was nog nooit zo makkelijk met Winguard Platform As a Service van MPL als hoofdsysteem. Waarbij ook met een druk op de knop kan worden doorgeschakeld. 

13.jpg
gebouwintegratie-mpl.png

SMARTBUILDING AS A SERVICE
MET MPL

Vastgoed portefeuilles, Industriele complexen, Luchthavens, Spoorwegen, Havens en het Publieke domein zijn allemaal voorzien van uiteenlopende technische installaties die van op afstand bediend of gemonitord worden. MPL maakt het mogelijk om al deze systemen fabrikant onafhankelijk, schaalbaar, duurzaam, flexibel en veilig te beheren. 

6.jpg

PROCES
WERKSTROMEN

In de software worden de procedures en instructies van een organisatie opgenomen. Deze worden als workflows (stappenplannen) gepresenteerd aan Hospitality en /of eigen meldkamer op de werkstations) en (bij remote beheer als er wordt doorgeschakeld aan de centralisten van de MPL Alarm & Communicatie Centrale) zij worden daarmee stap voor stap en volgens de vastgestelde procedures door een situatie geleid, waardoor de kans op menselijke fouten wordt geminimaliseerd.

 

De afhandeling van een situatie is niet meer afhankelijk van het niveau of de ervaring van een medewerker of centralist. Ook kunnen processen worden vertaald naar automatische workflows waardoor deze processen zonder tussenkomst van medewerkers worden uitgevoerd. 

Afhankelijk van de omringende condities en zijn eigen sub systeem gegevens, begeleiden de software afhandelprotocollen de operator door de benodigde maatregelen voor een snelle en veilige behandeling van de situatie.

 

De dagelijkse taken zijn significant vereenvoudigd. Dit levert een beter inzicht op in de processen en mogelijke kosten besparingen. Data kan meer inzicht geven en van toepassing zijn in andere processen. 

Vragen over gebouwintegratie?

Onze specialisten zitten klaar om uw vragen te beantwoorden : 088-2020 730

FABRIKANT ONAFHANKELIJK

Als het gaat om veiligheid dienen er procedures en effectieve maatregelen beschikbaar te zijn. In noodgevallen is een snelle evacuatie van het betreffende object alsmede het nemen van passende tegenmaatregelen cruciaal voor het redden van levens en bezittingen. Met een gecentraliseerd risico-beheer platform kan gecontroleerde interactie plaatsvinden tussen diverse gebouw gebonden installaties, zoals de brandmeld- en beveiligingsinstallatie alsmede andere beveiligings- en communicatie apparatuur.

 

Als leveranciers van een onafhankelijk cloud platform zet MPL de complexe taak van het waarborgen van veiligheid en beveiliging om in beheersbare, efficiënte en controleerbaar processen.

MPL biedt  met de  Alarm-,Beheer- en Communicatie Centrale een totaaloplossing, waarbij Remote-beheer , Technische Dienstverlening, CSS-Dienstverlening, Intercomafhandeling en Alarmafhandeling is samengebracht in een Cloud Platform. 

2.4.7-header.jpg
12.png

DE MPL ALARMCENTRALE 

Veiligheid is een belangrijk element van de kwaliteit van ons leven. Bedreigingen van buitenaf, zoals inbraak en brand  leiden niet alleen tot vele miljarden euro's aan schade, maar vormen daarnaast voor de getroffenen vaak ook nog eens een traumatische ervaring. Het is niet voor niets dat huiseigenaren, bedrijven en de overheid allerlei maatregelen treffen om zich daartegen te beschermen.

De veiligheid kan verhoogd worden door het treffen van technische maatregelen, zoals goed hang- en sluitwerk of inbraakalarmapparatuur. Maar veiligheid kan ook verhoogd worden door allerlei organisatorische preventieve maatregelen, zoals bijvoorbeeld het buiten zicht plaatsen van waardevolle spullen.

Voor duizenden bedrijven en particulieren is de MPL Alarm, Beheer & Communicatie Centrale het communicatiecentrum van waaruit bij een alarm maatregelen worden getroffen. 

​Volgens geborgde procedures grijpen de MPL-centralisten bij onraad of calamiteiten adequaat in.

bottom of page