WINGUARD ALS BEHEERSYSTEEM

Luchthavens, spoorwegen, havens en wegennetten zijn allemaal voorzien van videobewaking en noodoproepsystemen die van op afstand bediend worden. Hetzelfde geldt voor parkeersystemen. WinGuard maakt centraal toezicht en een geïntegreerde, handig ingedeelde gebruikersinterface mogelijk. In financiële en administratieve gebouwen wordt het volledige aanbod van beveilings-, constructie-, communicatie- en netwerktechnologieën toegepast. Het voordeel van WinGuard is dat het alle gebruikte systemen dekt.

WinGuard wordt overal gebruikt waar maximale veiligheid een vereiste is Penitentiair & Justitieel Penitentiaire en justitiële instellingen stellen hoge eisen aan hun beveiligingssysteem. Bij incidenten kan WinGuard verbanden leggen met de bewonersdatabase waaruit belangrijke informatie over de bewoners kan worden gehaald. WinGuard biedt de vele redundantielagen en calamiteitenbeveiliging die voor deze instellingen vereist zijn. Gebouwintegratie was nog nooit zo makkelijk met Winguard als hoofdsysteem.

13.jpg
gebouwintegratie-mpl.png

WINGUARD

MET MPL

Luchthavens, spoorwegen, havens en wegennetten zijn allemaal voorzien van videobewaking en noodoproepsystemen die van op afstand bediend worden. Hetzelfde geldt voor parkeersystemen.

WinGuard maakt centraal toezicht en een geïntegreerde, handig ingedeelde gebruikersinterface mogelijk.

6.jpg

STANDAARD WERKSTROMEN

In een PSIM worden de procedures en instructies van een organisatie opgenomen. Deze worden als workflows (stappenplannen) gepresenteerd aan medewerkers en (bij remote beheer) aan de centralisten van de MPL Alarm & Communicatie Centrale. Zij worden daarmee stap voor stap en volgens de vastgestelde procedures door een situatie geleid, waardoor de kans op menselijke fouten wordt geminimaliseerd.

 

De afhandeling van een situatie is niet meer afhankelijk van het niveau of de ervaring van een medewerker of centralist. Ook kunnen processen worden vertaald naar automatische workflows waardoor deze processen zonder tussenkomst van medewerkers worden uitgevoerd. 

Afhankelijk van de omringende condities en zijn eigen systeem gegevens, begeleiden de WinGuard afhandelprotocollen de operator door de benodigde maatregelen voor een snelle en veilige behandeling van de situatie.

 

De dagelijkse taken zijn significant vereenvoudigd. Verder bieden zij innovatieve mogelijkheden voor individuele stappenplannen en de organisatie van gebeurtenissen afhandeling.

Vragen over gebouwintegratie?

Onze specialisten zitten klaar om uw vragen te beantwoorden : 088-2020 730

FABRIKANT ONAFHANKELIJK

Als het gaat om veiligheid dienen er procedures en effectieve maatregelen beschikbaar te zijn. In noodgevallen is een snelle evacuatie van het betreffende object alsmede het nemen van passende tegenmaatregelen cruciaal voor het redden van levens en bezittingen. Met een gecentraliseerd beveiligingsbeheer platform kan gecontroleerde interactie plaatsvinden tussen diverse gebouwgebonden installaties, zoals de brandmeld- en beveiligingsinstallatie alsmede andere beveiligings- en communicatie apparatuur.

 

Als fabrikant onafhankelijk managementplatform zet MPL met WinGuard de complexe taak van het waarborgen van veiligheid en beveiliging om in beheersbare, efficiënte en controleerbaar processen.

MPL biedt  met de  Alarm-,Beheer- en Communicatie Centrale een totaaloplossing, waarbij Remote-beheer , Technische Dienstverlening, CSS-Dienstverlening, Intercomafhandeling en Alarmafhandeling  allemaal als het ware  onder één dak zijn gebracht. 

2.4.7-header.jpg
12.png

DE MELDKAMER EN WINGUARD

Veiligheid is een belangrijk element van de kwaliteit van ons leven.

Bedreigingen van buitenaf, zoals inbraak en brand  leiden niet alleen tot vele miljarden euro's aan schade, maar vormen daarnaast voor de betroffenen vaak ook nog eens een traumatische ervaring.

Het is niet voor niets dat huiseigenaren, bedrijven en de overheid allerlei maatregelen treffen om zich daartegen te beschermen.

De veiligheid kan verhoogd worden door het treffen van technische maatregelen, zoals goed hang- en sluitwerk of inbraakalarmapparatuur. Maar veiligheid kan ook verhoogd worden door allerlei organisatorische preventieve maatregelen, zoals bijvoorbeeld het buiten zicht plaatsen van waardevolle spullen.

Voor duizenden bedrijven en particulieren is de MPL Alarm, Beheer & Communicatie Centrale het communicatiecentrum van waaruit bij een alarm maatregelen worden getroffen. 

​Volgens geborgde procedures grijpen de MPL-centralisten bij onraad of calamiteiten adequaat in.