Contact

© 2017 MPL GROUP

Parmentierstraat 2
3772 MS Barneveld

Postbus 291
3770 AG Barneveld

Tel: 088 - 2020730

Mail: info@mpl.nl

Contact formulier

OVER MPL

ORGANISATIE

De MPL groep bestaat sinds 2001.  MPL heeft een duidelijke visie en een duidelijke  groeistrategie. Binnen MPL huizen twee ondernemingen: MPL Alarm en Communicatie Centrale BV en MPL Easy Safe Integrations BV.

MPL Alarm en Communicatie Centrale BV  beschikt  over een hypermoderne, NCP- erkende Alarm & Communicatiecentrale / Toezichtcentrale ( PAC 115).  In deze werkmaatschappij, die de centrale beheert, is een drietal diensten ondergebracht:

  1. Security- gerelateerde dienstverlening,

  2. Remote (Technisch) beheer (BIS) en

  3. CSS (calamiteiten,  storingen  en service- dienstverlening).

Deze diensten worden door ons Service Center voor een groot aantal opdrachtgevers uitgevoerd. Met MPL Business Intelligent Solutions (MPLBIS) biedt de alarmcentrale (in dit verband bij voorkeur beheercentrale  genoemd)  een geheel nieuwe range aan (beheers-)oplossingen voor de zakelijke en de industriële markt. Het gaat hier om dienstverlening  in de vorm van  hospitality en (Technisch) beheer.

 

MPL Easy Safe Integrations

Vanuit  MPL Easy Safe Integrations bieden wij integratieoplossingen en engineering op maat.Wij vertalen complexe bedrijfsprocessen naar beheersbare, intelligente en efficiënte oplossingen. Middels de data-analyse en grip op de output van diverse systemen helpen wij de eigenaren en gebruikers van de door ons beheerde panden een verbeterde TCO (Total Cost of Ownwership) te realiseren. 

Missie

MPL is een innovatieve onderneming die, gebruik makend van de modernste technieken en van goed opgeleid en gemotiveerd personeel, een maximale ontzorging van haar klanten wil bereiken op gebied van safety & security en facilitair management. MPL is ondernemend, klantgericht en flexibel. Het continu streven naar een gezond rendement en een goede sfeer zijn wezenlijke elementen in onze bedrijfsvoering.

Visie

In onze visie staat bij het zorgen voor een veilige werk- en leefomgeving de mens centraal. MPL biedt hoogwaardige en volledige integratieconcepten aan bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Om die hoogwaardige kwaliteit te waarborgen én een stabiele marktpositie te realiseren zijn een innovatieve technische aanpak en de betrokkenheid van medewerkers van cruciaal belang. MPL slaagt erop deze wijze in zich te onderscheiden en zich meer en meer te profileren als beheercentrale. MPL werkt samen met betrouwbare partners, zonder haar onafhankelijkheid te verliezen