Contact

© 2017 MPL GROUP

Parmentierstraat 2
3772 MS Barneveld

Postbus 291
3770 AG Barneveld

Tel: 088 - 2020730

Mail: info@mpl.nl

Contact formulier

integrations

MPL EASY SAFE INTEGRATIONS

MPL Easy Safe Integrations is binnen de MPL-groep de onderneming waar, als het ware, de systeemarchitectuur wordt ingericht die nodig is om alle verschillende soorten meldingen tot één geïntegreerd pakket om te vormen.

Als bij de klant bijvoorbeeld behoefte is aan toegangscontrole, brandalarmmeldingen, cameratoezicht, bezoekregistratie enzovoorts, dan zorgt MPL Easy Safe Integrations ervoor dat al deze vormen van dienstverlening in één allesomvattend gebouw-beheerssysteem  wordt ondergebracht. Dit geïntegreerde systeem omvat de communicatie en IT-infrastructuur voor het hele gebouw.

Een dergelijk systeem wordt  “PSIM +” genoemd  (Physical Security Information Management). MPL Easy Safe Integrations, biedt PSIM+ aan als een oplossing die veel verder gaat dan de gebruikelijke reikwijdte van een traditionele alarmcentrale. MPL biedt onafhankelijkheid (van leveranciers van subsystemen) en flexibiliteit. Hierdoor is MPL Easy Safe Integrations in staat om volledige softwareplatform- connectiviteit aan te bieden die de gebruiker in staat stelt verschillende systemen te integreren en te beheren via een uitgebreide gebruikersinterface.

De analisten, programmeurs en consultants van MPL Easy Safe Integrations zijn hierin gespecialiseerd. Zij richten het systeem zo in dat werkstromen, processen en subsystemen (camerabeheer, intercom, toegangsbeheer, ICT componenten etc) in de rapportage samengebracht worden.

De zo ontstane datastromen (Big Data) worden omgezet naar informatiestromen waarmee de klant zijn organisatie efficiënter kan organiseren en preventief kan bijsturen waar dat nodig is.

Is het systeem éénmaal ingericht door MPL Easy Safe Integrations, dan wordt het vervolgens overgedragen aan MPL Alarm Beheer en Communicatie Centrale voor de operationele dienstverlening.

Physical Security Information Management (PSIM) is een softwareplatform dat verschillende op zichzelfstaande beveiligings-,-gebouwbeheers- en/of technische systemen integreert, die beheerd worden via een uitgebreide interface.

MPL Easy Safe Integrations biedt met dit beheerconcept volledige onafhankelijkheid en flexibiliteit. Door toepassing van Hosting Services biedt MPL Easy Safe Integrations een kostenbesparende oplossing. Zo zorgt MPL voor een verlaging van de TCO (Total costs of Ownership).
Zie hiervoor Remote Beheer (Hospitality beheer) ​​

De toegepaste PSIM+ software is heeft zijn toegevoegde waarde al wereldwijd bewezen en wordt veelvuldig wordt toegepast in diverse branches. De toepassingen variëren van kantooromgevingen naar groot industrieel tot datacenters, penitentiaire inrichtingen, transport & logistiek, defensie, zorg en vele andere toepassingen.

MPL Easy Safe Integrations biedt altijd de passende oplossing voor de bedrijfsspecifieke behoeften.