Contact

© 2017 MPL GROUP

Parmentierstraat 2
3772 MS Barneveld

Postbus 291
3770 AG Barneveld

Tel: 088 - 2020730

Mail: info@mpl.nl

Contact formulier

integrations

MPL EASY SAFE INTEGRATIONS

MPL Easy Safe Integrations, biedt PSIM+ aan als een oplossing die veel verder gaat dan de gebruikelijke reikwijdte van een traditionele alarmcentrale. MPL biedt onafhankelijkheid (van leveranciers van subsystemen) en flexibiliteit. Hierdoor is MPL Easy Safe Integrations in staat om volledige softwareplatform- connectiviteit aan te bieden die de gebruiker in staat stelt verschillende systemen te integreren en te beheren via een uitgebreide gebruikersinterface. De analisten, programmeurs en consultants van MPL Easy Safe Integrations zijn hierin gespecialiseerd.

Zij richten het systeem zo in dat werkstromen, processen en subsystemen (camerabeheer, intercom, toegangsbeheer, ICT componenten etc) in de rapportage samengebracht worden.

De zo ontstane datastromen (Big Data) worden omgezet naar informatiestromen waarmee de klant zijn organisatie efficiënter kan organiseren en preventief kan bijsturen waar dat nodig is.

Is het systeem éénmaal ingericht door MPL Easy Safe Integrations, dan wordt het vervolgens overgedragen aan MPL Alarm Beheer en Communicatie Centrale voor de operationele dienstverlening.

Beheersoplossing

MPL Easy Safe Integrations biedt een uitgebreid pakket aan integratieoplossingen. Op dit moment kan MPL Easy Safe Integrations door middel van ruim 600 interfaces het grootste deel van de beschikbare subsystemen ondersteunen en integreren binnen het PSIM+ platform.

Beheer en aansturen van Storingen

Niet voor niets is het motto van MPL: “anders denken, anders doen”.Waar het, in geval van een storingsmelding, standaardprocedure is een servicemonteur op een melding af te sturen, doet MPL het anders. Door het continu monitoren heeft MPL de complete storingsgeschiedenis beschikbaar en kan er daardoor voor zorgen dat er pas een servicemonteur wordt aangestuurd als dit echt noodzakelijk is.

Service, beheer en onderhoud

Bij het beheer en onderhoud van Gebouwen en Systemen kijkt MPL nadrukkelijk naar de voordelen op de korte en lange termijn. MPL denkt mee over alle aspecten die een optimale werkomgeving bepalen.

Indien gewenst, monitort en beheert MPL systemen op afstand. Samen met de klant formuleert MPL een aantal kritieke prestatie-indicatoren (kpi's), bijvoorbeeld voor stroomverbruik of temperatuur, die worden vastgelegd in een rapportage op maat.

Verder rapporteert MPL regelmatig of de afgesproken prestaties inderdaad zijn geleverd. De klant heeft er geen omkijken naar.

Facility Management Informatie Syteem

Een klemmende deur, knipperende tl-buis of lekkende kraan: kleine ongemakken kunnen bij de gebruikers van een pand grote ergernis veroorzaken. MPL combineert persoonlijke service en ervaring met de innovatieve kennis van een onafhankelijk bedrijf. .

Beheersoplossing

MPL biedt dienstverlening aan die zich het best laat omschrijven als “Remote- Gebouwenbeheer”. Hospitality dienstvelening voor de eigenaar, de huurder, de beheerder of de gebruiker van een (groot) gebouw of een deel daarvan is, in de loop der jaren, een steeds groter aantal facilitaire diensten ontstaan

Bekijk ook onze site: www.gebouwintegratie.nl